Mumin Vinter Säsongsmugg 2014 – Skidor med herr Brisk!

Nu kan du förbeställa vinterns Arabia Mumin säsongsmugg 2014 hos Nellispresenter, vi skickar så fort den inkommer i lager!

Muggen heter Skidor med herr Brisk och kostar 179 kr.

Du hittar muggen här: http://www.nellispresenter.se/arabia/muminmuggar/muminmugg-skidor-med-herr-brisk-vinter-sasongsmugg-2014

herrbrisk1

Arabia Muminmugg Skidor med herr brisk.

Säsongsmugg för vintern 2014, BEGRÄNSAD UPPLAGA!

Arabias Muminmuggar är gjorda av keramik som tål ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

Motivets historia: Under denna tiden på året förbereder sig Mumintrollen för att gå i ide. De sover i minst tre månader. De samlar hö för att lägga under sig och för att sova på. De äter tallbarr för att hålla sig friska. – Så har deras förfäder alltid gjort så det är en tradition. Den här vintern känner sig dock ingen av Mumintrollen trötta. Muminpappan försöker att sova lite, men nej – sömnen kommer inte. Till slut bestämmer han sig för att gå upp och väcker de andra genom att säga ”Nu är det dags för oss att skapa våra egna traditioner”. Det är så mycket snö ute att Mumintrollen varken kan öppna huset dörrar eller fönster. Muminpappa klättrar upp på taket och öppnar takluckan. Slutligen kan de komma ut. Det är första gången Mumintrollen ser snö. Snön är hal och mycket kall. Mumintrollen skakar och ramlar lätt. Muminpappan stöter på en mycket rolig kille i Mumindalen som presenterar sig som Herr Brisk. Han kommer från en utomhusaktivitetsförening . Herr Brisk planerar att anordna en vintertävling i Mumindalen och börjar träna Mumintrollen i vintersport. Mumin kan ingenting om sport och med sin nya, superivriga lärare herr Brisk inser de snart att vintern är farlig och att sport inte är deras starkaste sida. Endast Mymlan som förälskat sig i herr Brisk fortsätter att göra sitt allra bästa för att vinna hans uppmärksamhet.

herr brisk2

Mer information:
Namn: Arabia – Mumin – Skidor med herr brisk Muminmugg.
Varumärke: Arabia.
Produkttyp: Muggar.
Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant.
Material: Porslin.
Rymmer: 30 cl.
Egenskaper: Frostsäker, Tål maskindisk, Tål mikrovågsugn, Ugnsäker.

3 reaktion på “Mumin Vinter Säsongsmugg 2014 – Skidor med herr Brisk!

  1. browse this site

    I just want to say I’m all new to weblog and truly liked your web-site. Likely I’m planning to bookmark your website . You really have wonderful writings. Cheers for revealing your blog site.

Kommentera